knorr® legetøj bad and sæt 50 ænder

knorr® legetøj bad and sæt 50 ænder


Pris
79 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A311404

EAN: 4049491567100

knorr® legetøj bad and sæt 50 ænder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bad andesæt - 50 ænder - fra knorrtoys med utallige anvendelser.

Disse søde badænder lavet af blød plast (polyethylen) er perfekte som f.eks. et legetøj til badekarret eller poolen, som en sjov dekoration til badeværelset eller børneværelset, som en sjov overraskelse til fødselsdage eller havefester , perfekt til ænderace eller som en gave til børns fødselsdagsfester. De muntre badeænder glæder både børn og voksne og bringer en masse badesjov i vandet, mens de svømmer oprejst. De ensfarvede, muntre gule ænder kan let males med vandtætte penne, så for eksempel kan børns fødselsdagsfester blive en speciel oplevelse, og alle bidrager til en farverig hukommelse. Mulig brug også i terapi eller i børnehaver, børnehaver eller skoler perfekt. I sættet er der 50 ænder. Velegnet til børn fra 0 måneder.

Produktdetaljer:
  • Mål and (længde x bredde x højde): ca. . 7 x 6 x 7 cm.
  • Rengøring: med varmt vand og sæbe
  • figurer kan lufttørres
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Brug kun i lavt vand og under opsyn af voksne!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

knorr® legetøj bad and sæt 50 ænder
knorr® legetøj bad and sæt 50 ænder
79 kr