knorr-baby sidde og rolledyr
knorr-baby sidde og rolledyr
knorr-baby sidde og rolledyr
429 kr
345 kr
Pris inkl. moms
429 kr
Pris
345 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
84 kr-20%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A241745

knorr-baby sidde og rolledyr
Flot tiger med sødt design. Flotte detaljer og det super smarte tørklæde gør dette vippende rolledyr til et must-have. Velgenet til at sidde på såvel som at understøtte barnet under gang/løb. Ved at trykke på sangknappen lyder en smuk melodi.

Detaljer:
  • Materiale: Plys
  • Fyld: 100 % polyester
  • Hjul, ramme og håndtag: Træ
  • Batterier: 2x AA ikke inkluderet
  • Størrelse: 50 x 28 x 48 cm
  • Brugerens maksimale vægt: 30 kg
  • Alder: Fra 18 mdr.
ADVARSEL!
Bør benyttes under umiddelbar opsigt af en voksen. Må ikke anvendes på ujævn undergrund. Kontroller legetøjet regelmæssigt, og skru om nødvendigt skruerne igen. Uden vedligeholdelse kan produktet muligvis ikke fungere korrekt. Løse dele kan være en kvælningsfare for børn under 3 år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

knorr-baby sidde og rolledyr
429 kr
345 kr
Top mærker