Knorr-baby, Gyngeelefant Emil
529 kr
Pris 401 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
128 kr (24%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A241743

Knorr-baby, Gyngeelefant Emil
Gyngende dyr er ikke kun søde og hyggelige, men også tilbyder også en masse sjov. Knorr baby gyngende dyr fremme de motoriske færdigheder, følelse gennem berøring og småbørnets aktivitet. Det bløde ryglæn er lavet til at støtte ryggen af dit barn. Dermed kan barnet også tidligt, med hjælp fra ryglænet, benytte sig af gyngedyret. Når man trykker på poten afspilles der en sød børnemelodi.

Detaljer:
  • Materiale: Plys
  • Fyld: 100 % polyester
  • Meder: Træ
  • Batterier: 2x AA, ikke inkluderet.
  • Størrelse: 61 x 32 x 52 cm
  • Brugerens maksimale vægt: 30 kg
  • Alder: Fra 18 mdr.
ADVARSEL!
Bør benyttes under umiddelbar opsigt af en voksen. Må ikke anvendes på ujævn undergrund. Kontroller legetøjet regelmæssigt, og skru om nødvendigt skruerne igen. Uden vedligeholdelse kan produktet muligvis ikke fungere korrekt. Løse dele kan være en kvælningsfare for børn under 3 år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Knorr-baby, Gyngeelefant Emil
529 kr
401 kr
Top mærker