knorr-baby Gyngedino Sweety
knorr-baby Gyngedino Sweety
knorr-baby Gyngedino Sweety
419 kr
345 kr
Pris inkl. moms
419 kr
Pris
345 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
74 kr-18%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A241751

knorr-baby Gyngedino Sweety
Gyngende dyr er ikke kun søde og hyggelige, men også tilbyder også en masse sjov. Knorr baby gyngende dyr fremme de motoriske færdigheder, følelse gennem berøring og småbørnets aktivitet. I lommen befinder der sig en lille bamse med musik i, som kan tages ud og benyttes til leg og hygge.

Detaljer:
  • Materiale: Plys
  • Fyld: 100 % polyester
  • Meder: Træ
  • Størrelse: 60 x 26 x 44 cm
  • Brugerens maksimale vægt: 30 kg
  • Alder: Fra 18 mdr.
ADVARSEL!
Bør benyttes under umiddelbar opsigt af en voksen. Må ikke anvendes på ujævn undergrund. Kontroller legetøjet regelmæssigt, og skru om nødvendigt skruerne igen. Uden vedligeholdelse kan produktet muligvis ikke fungere korrekt. Løse dele kan være en kvælningsfare for børn under 3 år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

knorr-baby Gyngedino Sweety
419 kr
345 kr
Top mærker