Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Kluba Medical Medibino® Babyhovedbeskyttelse GråKluba Medical Medibino® Babyhovedbeskyttelse Grå

Kluba Medical Medibino® Babyhovedbeskyttelse Grå


Pris
407 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281624

EAN: 4270000009341

Kluba Medical Medibino® Babyhovedbeskyttelse Grå
Kluba Medical - For de mest værdifulde i livet

For en smuk, naturlig hovedform. - Fleksibel, sikker, blid.
Medibino® giver ikke kun en effektiv og sikker løsning til at opretholde en smuk, jævn og sund hovedform, men den kan også bruges på eksisterende, svage deformationer, der modvirker forværring. Læger og jordemødre anbefaler liggende stilling af en god grund. Medibino® Babyhovedbeskyttelse forhindrer positionelle hoveddeformer med jævn trykaflastning og anbefales efter fødslen indtil udgangen af den 10. måned - brugsvarigheden afhænger af babyens mobile udvikling.
På grund af den individuelt tilpassede ringform, hviler din babys følsomme bagside ikke på overfladen, uanset hovedstørrelse og vægt - faren for et fladt hoved forhindres derfor bedst. Positioneringspuden kan let bruges i søvn, i klapvognen, barnesengen eller børnesædet når som helst.

Ingen fare for at blive kvalt eller glide ud: Ringformen af Medibino® og dets lille overfladeareal reducerer risikoer markant. Ligeledes er det vanskeligt på grund af formen at glide ud af hovedet fra ringen. Den optimale pasform af Medibino® sikrer således maksimal sikkerhed og effektivitet. Bevægelse af hovedet i ringen er muligt og ønskeligt og mindsker ikke den beskyttende funktion af Medibino®.

Brug af Medibino® er meget let og fungerer meget som en pude - og alligevel er vores patenterede medicinske udstyr ikke kun forskellig fra en babypude på ydersiden. Det er vigtigt, at du indstiller den rigtige størrelse af Medibino Baby Head Guard, fordi hvert hoved er forskelligt. Medibino® tillader nem, trinløs justering i stedet for givne og stive størrelser (S, M, L), som vist f.eks. i kommercielle baby puder er tilfældet. Da ikke kun hovedets størrelse (omkrets) er vigtig for skuddet alene, men også hovedformen, er der ingen formler, der kan bruges til at beregne ringens korrekte pasform. Tværtimod er en vis mængde eksperimentering nødvendig, så den korrekte indstilling kan findes enkelt og ukompliceret. Det anbefales altid at bruge Medibino®, når din baby ligger liggende i sin krybbe, klapvogn, kravletæppe eller lignende.

Måske kender du allerede babyhovedbeskyttelsen fra hospitalet - i nogle klinikker bruges Medibino® på babystationer og understøtter fra den første dag på en naturlig, stressfri hovedvækst.

Når dit barn begynder at rotere og blive mobil regelmæssigt, er der mindre risiko for, at kranial asymmetri udvikler sig, da hovedet ikke længere udsættes for et konstant, ensidigt tryk fra den anbefalede rygsøjleposition, så du kan tilpasse brugen af Medibino® Baby Head Guard kan reducere.
Der er ingen grænser for, hvor ofte og hvor længe dit barn skal opholde sig på Medibino® Baby Head Guard.
Betrækket kan aftages og vaskes. Den integrerede lynlås kan af sikkerhedsmæssige grunde nedsænkes. Pakken inkluderer en bomuldspose til beskyttelse af Medibino® til opbevaring.

Materiale & vedligeholdelse:
 • Farve: Grå
 • Mål: 14 x 15 x 3 cm
 • Materiale:
  Ydermateriale: 60% Polyester, 40% Lyocel
  Lukning gods: 100% polyamid
  Kerne: PUR-skum
 • Omslaget til Medibino® består af en letplejelig Tencel-polyesterblanding
 • Indre kerne lavet af PUR-skum
 • Betrækket er vaksbar ved 40°C
 • Indre kerne: PUR kan tørresinficeres og kan desinficeres med op til 60% ethanol- eller propanolopløsninger

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kluba Medical Medibino® Babyhovedbeskyttelse Grå
Kluba Medical Medibino® Babyhovedbeskyttelse Grå
407 kr