Kluba Medical Medibino® Baby hovedbeklædning, svedegrå
-22%
Kluba Medical Medibino® Baby hovedbeklædning, svedegrå

Kluba Medical Medibino® Baby hovedbeklædning, svedegrå


Vejl. pris¹
408 kr
Pris
317 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
91 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A281632

EAN: 4270000009358

Kluba Medical Medibino® Baby hovedbeklædning, svedegrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Kluba Medical - For den bedste beskyttelse i livet

Til en smuk, naturlig hovedform. - Fleksibel, sikker, blid.
Medibino® tilbyder ikke kun en effektiv og sikker løsning til at opretholde en smuk, jævn og sund hovedform, men kan også bruges til eksisterende, svage deformationer og dermed modvirke forværring. Læger og jordemødre anbefaler liggende stilling med god grund. Dit babys hoved er især blødt umiddelbart efter fødslen og derfor mere modtageligt for hoveddeformationer. Medibino® Baby hovedbeklædning forhindrer positionelle hoveddeformationer ved jævnt at aflaste trykket og anbefales efter fødslen indtil udgangen af ??den 10. måned - varigheden af ??brugen afhænger af babyens mobile udvikling.
Takket være den individuelt størrelse justerbare ringform den følsomme bagside på dit babys hoved hviler ikke på puden, uanset hovedstørrelse og hovedvægt - risikoen for et fladt hoved forhindres således på bedst mulig måde. Positioneringspuden kan let bruges til enhver tid, mens du sover, i vognen, bærer kurv eller børnesæde.

Ingen fare for ""vejrtrækning"" eller glider ud: Medibino® ringform og dens lille overfladestørrelse mindske risikoen for vejrtrækning markant. Formen på ringen gør det også vanskeligere for hovedet at glide ud af ringen. Den optimale pasform af Medibino® sikrer derfor maksimal sikkerhed og effektivitet. Bevægelse af hovedet i ringen er muligt og ønsket og reducerer ikke den beskyttende funktion af Medibino®.

Brug af Medibino® er børns leg og fungerer på samme måde som en pude - og alligevel er vores patenterede medicinske produkt ikke kun eksternt forskellig fra en babypude. Det er vigtigt, at du indstiller den rigtige størrelse af Medibino babyhovedbeskytter, fordi hvert hoved er forskelligt. Medibino® giver mulighed for nem, trinløs justering i stedet for forudbestemte og stive størrelser (S, M, L), som det er tilfældet med for eksempel babypuder. Da ikke kun hovedets størrelse (omkreds) alene er vigtig for justering, men også formen på hovedet, er der ingen formler til beregning af ringens korrekte pasform. Snarere er en vis mængde prøve og fejl nødvendig for at finde den korrekte justering på en enkel og ukompliceret måde. Det anbefales altid at bruge Medibino®, når din baby ligger liggende i hans eller hendes krybbe, klapvogn, tæppe eller lignende.

Måske kender du allerede babyhovedbeskytteren fra hospitalet - i nogle klinikker er Medibino® bruges på babystationer og understøtter naturlig, stressfri hovedvækst fra første dag.

Hvis dit barn begynder at dreje uafhængigt og bliver mobil regelmæssigt, falder risikoen for at udvikle kranial asymmetri, fordi hovedet ikke er længere udsat for konstant ensidig tryk fra den anbefalede rygsøjleposition, så du individuelt kan reducere brugen af ??Medibino® babyhovedbeskytter.
Der er ingen grænser for, hvor ofte og hvor længe dit barn skal ligge på Medibino® baby hovedbeklædning.

Coveret er aftageligt og vaskbart. Den integrerede lynlås kan være forsænket af sikkerhedsmæssige årsager. En bomuldspose er inkluderet i leveringsomfanget, som kan bruges til at beskytte Medibino® til opbevaring.

Materiale & Pleje:
 • Farve: Grå
 • Mål: 14 x 15 x 3 cm
 • Materiale:
  Udenfor: 80% bomuld, 20% polyester
  Lukkemateriale: 100% polyamid
  Kerne: PUR-skum
 • Omslaget til Medibino® består af en let-plejet sved
 • Indre kerne lavet af PUR-skum
 • Dæk, der kan vaskes op til 40 ° C
 • Indre kerne: PUR kan tørres desinficerbar og kan desinficeres med op til 60% ethanol- eller propanolopløsninger
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Kluba Medical Medibino® Baby hovedbeklædning, svedegrå
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Kluba Medical Medibino® Baby hovedbeklædning, svedegrå
Kluba Medical Medibino® Baby hovedbeklædning, svedegrå
Vejl. pris¹ 408 kr
317 kr