KipKep uldvarmepude Rusty SpiceKipKep uldvarmepude Rusty Spice

Pris
188 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296581

EAN: 8718182142921

KipKep uldvarmepude Rusty Spice
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KipKep hoftemærket med trendy produkter til den kærlige pleje af din baby. KipKep står for kærlige produkter, der hjælper unge forældre med at gøre livet lettere uden at ofre et trendy look. Moderne, anderledes, praktisk og smuk!

Ikke mere mavekramper!
Dit barn har smerter, er bange og kan ikke sove godt, og du som forældre kan føle dig ekstremt magtesløs . Men Woller-varmepuden giver lindring, da varmen slapper af barnets mave og reducerer kramper.

KipKep Woller-varmepuden er en vidunderlig kilde til varme for din baby eller lille barn! Den lette og bløde varmepude er fyldt med linfrø. Takket være Design s kan varmepuden let placeres på babyens mave. På grund af sin form fordeles varmen jævnt over hele maven. Varmen har en afslappende effekt og er også velegnet til ældre babyer med mavesmerter. Desuden kan ulden bruges perfekt under amning.

Produktinformation:
 • Fyld: Linfrø
 • fyldningsmængde: 275 g
 • Størrelse: 29 x 14 cm
  • Materiale og pleje:
  • Uld: 100% bomuld + linfrø
  • Betræk: 80 % bomuld / 20% polyester
  • Kun beklædningen kan vaskes ved 40 ° C
  • Ikke egnet til tørretumbler
   • Særlige egenskaber:
    Ulden er medicinsk hjælp. Det er CE-certificeret, medicinsk klasse I. Også ideel til amning.

    Anvendelse:
    Ulden kan bruges til både opvarmning og afkøling. Varm puden op i mikrobølgeovnen efter behov. Varmen frigøres derefter langsomt og forsigtigt.
    Kold påføring: Køle uld i det ønskede tidspunkt i køleskabet, indtil den ideelle temperatur er nået. Derefter kan uld bruges som en kølepude.

    Brug under amning
    Varm uld inden du ammer. Varmen slapper af og gør amning lettere. Eller læg uld i køleskabet og brug den som en kold komprimering, f.eks. Til mælkestop for at lindre brystsmerter.

    Forsendelsesinformationer

    Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

    Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

    Vores Topsellers

    KipKep uldvarmepude Rusty Spice
    188 kr