KipKep Napper skiftetaske Ziggy Grey
KipKep Napper skiftetaske Ziggy Grey

KipKep Napper skiftetaske Ziggy Grey


Variant:
 • KipKep Napper skiftetaske Ziggy Grey
 • KipKep Napper bleetaske Memphis Yellow
 • KipKep Napper ble taske Ziggy Pink
 • KipKep Napper snoede sag Calming Green
 • +7

Pris
96 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296516

EAN: 8718182142075

KipKep Napper skiftetaske Ziggy Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KipKep hoftemærket med trendy produkter til den kærlige pleje af din baby. KipKep står for kærlige produkter, der hjælper unge forældre med at gøre livet lettere uden at ofre et trendy look. Moderne, anderledes, praktisk og smuk!

Bleer og klude skal gå!
Napper bleetui er en hip og praktisk gave. Det ser ikke kun godt ud, men er også praktisk at bruge. Med bleetasken og den matchende Napper puslemåtte kan du lade din bleetaske være hjemme fra nu af. Kassen er lavet af bæredygtigt, vandtæt, 100% PVC-frit materiale. Ved hjælp af sagen har du alt, hvad du har brug for til din lille skat, praktisk taget stuvet væk. Den ene side har plads til tre til fire bleer. Den anden side er ideel til opbevaring af en pakke vådservietter. Dette rum fungerer også som en dispenser. Gennem åbningen kan du fjerne klud for klæde.

målinger: Format foldet: 26 x 14 cm
  Materiale og pleje:
 • Består af vandtæt, 100% PVC-frit belagt materiale
 • Kan vaskes op til 30 ° C
  • Forsendelsesinformationer

   Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

   Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

   Vores Topsellers

   KipKep Napper skiftetaske Ziggy Grey
   KipKep Napper skiftetaske Ziggy Grey
   96 kr