KipKep Napper skiftetaske Etnic Spice
Bæredygtig
KipKep Napper skiftetaske Etnic Spice
Variant:
 • KipKep Napper snoede sag Calming Green
 • KipKep Napper skiftetaske Etnic Spice
 • KipKep Napper skiftetaske Dotty Sand
 • KipKep Napper skiftetaske Dotty Blue
 • +4

Pris
96 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A296901

EAN: 8718182143041

KipKep Napper skiftetaske Etnic Spice
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KipKep hoftemærket med trendy produkter til den kærlige pleje af din baby. KipKep står for kærlige produkter, der hjælper unge forældre med at gøre livet lettere uden at ofre et trendy look. Moderne, anderledes, praktisk og smuk!

Bleer og klude skal gå!
Napper bleetui er en hip og praktisk gave. Ikke kun ser det godt ud, det er også praktisk at bruge. Med bleetasken og den matchende Napper puslemåtte kan du lade din bleetaske være hjemme fra nu af. Kassen er lavet af bæredygtigt, vandtæt, 100% PVC-frit materiale. Ved hjælp af sagen har du alt, hvad du har brug for til din lille skat, praktisk taget stuvet væk. Den ene side har plads nok til tre til fire bleer. Den anden side er ideel til opbevaring af en pakke vådservietter. Dette rum fungerer også som en dispenser. Gennem åbningen kan du fjerne klud for klæde.

målinger: Format foldet: 26 x 14 cm
  Materiale og pleje:
 • Består af genanvendt, vandtæt, 100% PVC-frit og overtrukket materiale
 • Kan vaskes op til 30 ° C
  • Sponsoreret

   product_detail_ad

   Bæredygtighed

   Bæredygtigt materiale

   Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

   Forsendelsesinformationer

   Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

   Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

   Anmeldelser

   Produktanmeldelser fra vores kunder: KipKep Napper skiftetaske Etnic Spice
   4.5
   19 Kundebedømmelser
    
   5 stjerner
   | 12
    
   4 stjerner
   | 4
    
   3 stjerner
   | 3
    
   2 stjerner
   | 0
    
   1 stjerne
   | 0
   Mere info om eKomi

   100% ægte kundefeedback

   Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

   Vores Topsellers

   KipKep Napper skiftetaske Etnic Spice
   KipKep Napper skiftetaske Etnic Spice
   96 kr