KipKep Napper skiftemåtte Dotty Blue
Bæredygtig -13%
KipKep Napper skiftemåtte Dotty Blue
Vejl. pris¹
96 kr
Pris
84 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
12 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A296842

EAN: 8718182140552

KipKep Napper skiftemåtte Dotty Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KipKep hoftemærket med trendy produkter til den kærlige pleje af din baby. KipKep står for kærlige produkter, der hjælper unge forældre med at gøre livet lettere uden at ofre et trendy look. Moderne, anderledes, praktisk og smuk!

Det er let at skifte ble!
Uanset hvor du er, uanset hvor snavset bleen er. Skiftetøjet fra KipKep tilbyder altid en løsning. Skiftemåttens tykkelse er ideel, så dit barn ikke føler noget fra overfladen. Samtidig føles det blødt og let at rengøre. Skiftemåten har to forskellige sider. Den bløde bomuldsside er især dejlig på varmere dage, fordi bomuld ikke klæber til din babys hud og er behageligt blød. Den anden side er lavet af et 100% PVC-frit belagt materiale, der kan tørres af. Foldet op kan du nemt opbevare den i din taske med en bleetaske. Underlaget kan endda vaskes i vaskemaskinen!

Målinger : Mål udfoldet: 63 x 35 cm
 • Mål når foldet: 35 x 17 cm
  • Materiale og pleje:
  • Den ene side: 100% blød bomuld
  • Anden side: 100% PVC-frit belagt materiale
  • Vaskes op til 30 ° C
  • Velegnet til tørretumbler
   • Tip:
    Vil du have at underlaget bliver endnu tykkere og mere uldigt? Sæt dem derefter i tørretumbleren i maksimalt 10 minutter i kold tilstand. Fyldet rystes derefter, hvilket gør napper ekstra tyk og uldet.

    Sponsoreret

    product_detail_ad

    Tilbehør

    Bæredygtighed

    Økologisk bomuld

    Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

    Forsendelsesinformationer

    Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

    Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

    Anmeldelser

    Produktanmeldelser fra vores kunder: KipKep Napper skiftemåtte Dotty Blue
    4
    14 Kundebedømmelser
     
    5 stjerner
    | 6
     
    4 stjerner
    | 4
     
    3 stjerner
    | 3
     
    2 stjerner
    | 0
     
    1 stjerne
    | 1
    Mere info om eKomi

    100% ægte kundefeedback

    Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

    Vores Topsellers

    KipKep Napper skiftemåtte Dotty Blue
    KipKep Napper skiftemåtte Dotty Blue
    Vejl. pris¹ 96 kr
    84 kr