KipKep Feedi plejehåndklæde Roccy MintKipKep Feedi plejehåndklæde Roccy Mint

KipKep Feedi plejehåndklæde Roccy Mint


Variant:
 • KipKep Feedi plejehåndklæde Roccy Mint
 • KipKep Feedi plejehåndklæde Sleepy Blue
 • KipKep Feedi ammeklud Powder Pink

Pris
245 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297037

EAN: 8718182141818

KipKep Feedi plejehåndklæde Roccy Mint
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KipKep hoftemærket med trendy produkter til den kærlige pleje af din baby. KipKep står for kærlige produkter, der hjælper unge forældre med at gøre livet lettere uden at ofre et trendy look. Moderne, anderledes, praktisk og smuk!

Behagelig, afslappet og diskret amning? Brug derefter Feedi plejehåndklæde!
Du har brug for hvile, næste gang du ammer? Eller vil du amme offentligt? Med Feedi kan du amme behageligt, diskret og uden besvær. Når som helst og hvor som helst! Ved hjælp af Feedi ammeark udsættes din lille skat ikke for stimuli. Dette skaber et sikkert sted for din baby, og opmærksomheden er fokuseret på amning. Gennem en ekstra åbning kan du se på din lille skat og berolige ham.
  Feedi er en luftig bomuldsklud. Det kan let sættes over skulderen med den ene hånd. Så du behøver ikke at bære det med et bånd eller bælte over hovedet. Feedi er designet til at lyve perfekt. At kluden ikke er helt lukket betyder, at varmen altid kan slippe ud, og den integrerede lomme gør det let at tage med. Under amning hænger lommen på bagsiden og giver ekstra modvægt. Er dit barn allerede lidt større, eller trækker han eller hun i kluden? Derefter kan du gemme et par ting i pungen. På denne måde forbliver feedi på plads.

  produktoplysninger:
 • Dimensioner: 88 x 59 cm
 • Farve: grøn
  • Materiale og pleje:
  • Består af 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C
  • Forsendelsesinformationer

   Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

   Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

   Vores Topsellers

   KipKep Feedi plejehåndklæde Roccy Mint
   245 kr