Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Kinderkraft Trehjulet cykel 4TRIKE, candy pink
Variant:
 • Kinderkraft Trehjulet cykel 4TRIKE, candy pink
 • Kinderkraft Trehjulet motorcykel 4TRIKE, primula yellow

510 kr
Pris
508 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312508

EAN: 5902533916016

Kinderkraft Trehjulet cykel 4TRIKE, candy pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
3-i-1 trehjulet cykel

4TRIKE er en trehjulet cykel med Pedal en, der kan omdannes til en rutsjebane for de yngste og en mini-løbecykel. Det er meget nemt at ændre funktionen, og der er ikke brug for værktøj - det er gjort på ingen tid. På blot få sekunder kan du forvandle 4TRIKE-hjulet til en trehjulet cykel.

Foldbar og kompakt

4TRIKE trehjulet kan foldes ned til en kompakt størrelse. Den er nem at opbevare og på grund af sin vægt nem at transportere.

Børn elsker at være udendørs - de elsker også at ændre deres mening om, hvordan turen skal være. 4TRIKE er perfekt forberedt til sådanne situationer - den er let (dens vægt er ca. 4 kg), og for større komfort kan forældrene nemt bære den ved håndtaget, som er placeret på styret. Den passer nemt i bagagerummet og kan endda gemmes i kurven i barnevognen under en gåtur. Derhjemme kan du blot gemme den i skabet.

Justerbar, blød sadel

For at gøre turen behagelig for dit afkom er sadlen blød, passende formet og ergonomisk. Selv lange cykelture vil være behagelige for barnet, fordi sadlen giver den lille cyklist komfort. Barnet vil være glad for trehjulet, ikke kun på grund af dets komfort, men også fordi det kan justeres og tilpasses efterkommet. Sadlen har to rør, der tilsammen gør det muligt at justere sadlens højde inden for et interval på 4 cm.

Dæk med fuld skumgummi

Dækkene med fuldskum uden eger er lette og sikre for den lille opdagelsesrejsende. De er fremstillet af slidstærkt skum, som ikke kan punkteres. Uanset om det er på våd asfalt eller på skovstier - 4TRIKE ledsager dit barn på hver eneste gåtur! Hvis det regner, kan trehjulet også bruges i hjemmet - dækkene beskadiger ikke gulvet.

Begrænset styringsvinkel

Det er ikke let at lære at cykle. Med så mange følelser kan den lille cyklist nogle gange miste kontrollen og dreje for meget på styret. Derfor har 4TRIKE en begrænset styringsvinkel, der forhindrer pludselige sving og det dermed forbundne tab af balance. Med trehjulet kan ungerne lære at cykle sikkert med trehjulet.

Skridsikkert håndtag

Et fast og sikkert greb er grundlaget for enhver cykel - derfor har styret på 4TRIKE trehjulet en særlig skridsikker overflade, der giver små hænder et godt greb. Ungerne vil helt sikkert føle sig mere sikre på deres nye trehjulede cykel.

Aftagelig Pedal da

Vi ved udmærket, at små ting hurtigt kan gå tabt i et barns bevidsthed. Derfor kan den aftagelige Pedal e (til at lave en løbecykel eller en rutsjebane) monteres under sadlen på 4TRIKE trehjulet. Du behøver ikke længere at lede efter ting i din håndtaske eller jakkelomme - du finder alt på trehjuleren!

Afrundede kanter

4TRIKE har ingen fremspringende elementer, og alle kanter er afrundede. Dette øger sikkerheden, når du kører på trehjulet.

Produktdetaljer:
 • Mål udfoldet (længde x bredde x højde): 88,5 x 43 x 50 cm
 • Mål sammenfoldet (længde x bredde x højde): 34 x 43 x 47,5 cm
 • Dimensioner forhjul (diameter): 21 cm
 • Dimensioner bagdæk (diameter): 17 cm
 • Vægt: 4,2 kg
 • Maksimal belastningsvægt: 25 kg
 • Indstillingsområde for sæde: 27 til 29 cm
 • Materiale ramme: Aluminium
 • Materiale hjul: EVA-skum
 • Alder: Fra 12 måneder

Opmærksomhed
Brug med beskyttelsesudstyr. Må ikke anvendes i vejtrafikken!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Kinderkraft Trehjulet cykel 4TRIKE, candy pink
5
73 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 68
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Kinderkraft Trehjulet cykel 4TRIKE, candy pink
Kinderkraft Trehjulet cykel 4TRIKE, candy pink
510 kr
508 kr