Kinderkraft skråstol Felio blue
p.t. udsolgt

345 kr
Pris
327 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
18 kr (5%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A250298

Kinderkraft skråstol Felio blue
Felio skråstolen er egnet til både store og små børn, så dit barn altid føler sig trygt. Vippe-funktionen er designet til barnets spæde år (indtil en max vægt på 9 kg. eller når barnet selv kan sidde), babystol-funktionen er designet til børn på en vægt op til 18 kg. Fremstillet i overenstemmelse med europæiske sikkerhedskrav EN 12790.

Skråstolen har et aftageligt, blødt svøb, i hvilket du trygt kan svøbe dit barn. Du kan aktivere en behagelig vibrationsfunktion (3 mulige trin) såvel som en af de 8 melodier (3-trins lydregulering), så barnet kan blive stimuleret på flere forskellige måder i sin udvikling.

Felio er også udstyret med en legebøjle, der inkluderer 3 legetøj. Et legetøj rasler, et andet piber, mens det tredje kan bruges som bidering/holder - det forbedrer barnets koordination og forestillingsevne. Legetøjene sørger for underholdning i hjemmet og kan også fjernes. Hver af dem stimulerer føle- og høresansen, tilbyder spændende underholdning og spreder latter og smil! Barnets stilling er altid sikker og komfortabel, takket være en 3-punkts-sikkerhedssele og muligheden for indstilling af ryglændet - fra liggende til siddende position. Vippen er kompakt, så du let kan opbevare den.

Med solid og let struktur reagerer Felio ikke kun på barnets behov, men også forældrenes, du kan let folde og uffolde stolen - med små håndtag. Den er udstyret med et myggenet til udendørs brug. Felio er et produkt fra Kinderkraft's nyeste kollektion, som skaber sikkerhed og komfort for dit barn. Seed-kolletionen vægter enkelhed og finhed. Frø - et symbol på fødslen, livsgrundlag, nye muligheder. Seed er forbindelsen mellem fortiden og de fremtidige generationer, og er forbundet med håb og brede perspektiver. Referencen til frø som symbolik er synlig i alle kollektionerne - dæmpede farver, delikate mønstre. Produkterne henvender sig til yngre forbrugere - de er børnevenlige, behagelige og komfortable at betjene. Grundet det ensartede design passer kolletionen til enhver indretning.

Yderligere produktdetaljer:
 • Vippe, gynge og højstol i én
 • Aftagelig børnepose
 • Trinløs indstilling af ryglænet - fra sidde- til liggeposition
 • 3-punkt sikkerhedssele
 • Ensidig legebøjle med tre stykker legetøj
 • 8 melodier med 3-trins-lydregulering
 • Beroligende vibrationsfunktioner (3 niveauer)
 • Solid, let bygning
 • Let fold og udfoldning
 • Fra 0+
Tekniske detaljer:
 • Vippe brugbar: 0 til 9 kg
 • Som stol brugbar op til 18 kg.
 • Mål: 78 x 42 x 12 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Top mærker