Kinderkraft højstol Pini pink
599 kr
Pris
548 kr
Fri fragt
Du sparer
51 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268732

EAN: 5902533911431

Kinderkraft højstol Pini pink
For børn fra ca. 6 måneder og op til 5 år

Komfort mens du spiser og sidder
Pini er et 2-i-1-produkt, der kombinerer en høj stol og en stol til ældre børn op til 5 år. Et andet træk ved kompaktiteten - det er nemt at installere og tager lidt plads, så det er ideelt til små rum.

Dobbelt bordplade
En sort og hvid bakke med en dobbelt bordplade med plads til en flaske eller et krus. Ingen hjørner og revner, dette forhindrer akkumulering af fødevarepartikler.

Folde bakke
En foldbar og aftagelig bakke sikrer nem opbevaring og transport af højstolen. Du kan også fjerne bakken for at tage dit barn ud af højstolen.

Armlæn
Robuste armlæn øger barnets komfort under anvendelse. De er lavet af letplejet plastik.

Sikkerhedsseler
3-punkts sikkerhedsseler sikrer barnets sikkerhed ved at beskytte barnet mod at falde ud. Når barnet vokser op, kan de fjernes.

Sjove klistermærker
Sættet indeholder klistermærker, der giver dig mulighed for at dekorere stolen ved at give den et originalt look. Det er sjovt for et ældre barn.

Tekniske detaljer:
  • Robuste justerbare ben
  • Komfortabelt sæde, fodstøtte og armlæn
  • Mål (bredde x højde): 65 x 84 cm
Inkluderet i sættet: Stol, bakke, rem, klistermærke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Kinderkraft højstol Pini pink
599 kr
548 kr