Legetøj: Op til 12% rabat
Legetøj: Op til 12% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
Kinderkraft Baby bouncer Felio Forest Yellow
Variant:
  • Kinderkraft Baby bouncer Felio Forest Yellow
  • Kinderkraft Baby bouncer Felio Stone Grey
  • Kinderkraft Baby-hopper Felio Peony Rose

Pris
387 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289002

EAN: 5902533913763

Kinderkraft Baby bouncer Felio Forest Yellow
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby-rocker og baby-swing med sæde-funktion
Felio 3 in 1 er en baby-hopper, der let kan omdannes til en baby-swing, og når småbarnet er ældre, kan det bruges som sæde. Legetøj, melodier og vibrationer tilskynder dit barn til at lege og udvikle sig. Det bløde omviklede tæppe, der er inkluderet i sættet, gør det muligt at bruge babybouncer fra de første dage af din babys liv.

Wraparound tæppe inkluderet i sættet
Du behøver ikke at købe noget separat, fordi alt allerede er inkluderet i sættet! Blødt, aftageligt og med attraktivt design. Perfekt til de første måneder af dit lille barns liv.

insektbeskyttelse
Det luftige myggenet, der leveres med Felio babystoppemaskine, beskytter dit barn mod alle insekter. Myggenet er let at montere.

Flere funktioner i en
Felio er en ideel baby bouncer og baby swing til de yngste børn. Når dit barn begynder at sidde på egen hånd, er det nemt at omdanne Felio til en høj stol, der kan bruges op til en vægt på 18 kg.

Salgslegetøj
3 legetøj med et spejl på buen understøtter udviklingen af ??barnets fantasi og motoriske koordination og stimulerer følelsen af ??berøring og hørelse. Den ene ryster, den anden knirker, og den tredje fungerer som en tandring. Du kan ændre rækkefølgen, som du ønsker.

Beroligende melodier og vibrationer
Felio tilbyder dit barn nye oplevelser! 8 melodier gør din babys tid mere behagelig og den beroligende virbationsfunktion hjælper ham eller hende med at falde i søvn.

Sikkerhedsbælter
Din baby er sikret i babystopperen med 3-point sikkerhedsstropper med en bæltebeskytter, som altid sikrer en stabil og sikker position.

Lille størrelse i foldet tilstand
Felio er meget let at folde ind og ud. Babyhopperen passer nemt ind i ethvert rum. Når den er foldet, tager det lidt plads.

Hurtig skift til at svinge
Du får et 2-i-1-produkt, det giver dit barn komfort, det hjælper det med at falde i søvn og slap af. Med bare et par enkle trin kan babyhopperen omdannes til en baby-sving. Flyt bare løbere og - færdige.

Ingen snavs
Du behøver ikke at bekymre dig om pletter! Det er nemt at rengøre Felio babystopperen, da dækslet og indpakningstæppet kan fjernes og vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C.

Tekniske detaljer:
  • For børn op til vægt / alder: babysving fra fødsel til 9 kg høj stol fra 9 til 18 kg
  • Dimensioner (højde x bredde x længde): 37 til 66 x 45 x 66 cm
  • Dimensioner på det indpakket loft: 61 x 61 cm
  • Vægt: 3,1 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kinderkraft Baby bouncer Felio Forest Yellow
387 kr