Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel lille tot, bambus

Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel lille tot, bambus


Variant:
  • Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel lille tot, bambus
  • Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel lille tot, rød
  • Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel lille tot, koral
  • Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel Tiny Tot, turkis

Pris
736 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294344

EAN: 013964985702

Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel lille tot, bambus
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kinderfeets Tiny Tot Bamboo er en 2-i-1 cykel, der let kan omdannes fra en trehjulet cykel til en 2-hjulet! Kinderfeets Tiny Tot er designet til små børn i alderen 12 til 24 måneder og starter som en trehjulet cykel. Det kan let konverteres til en 2-hjulet, hvis det kræves. Det er det mindste 2-i-1 hjul på markedet! Sædehøjden kan indstilles mellem 21,5 cm og 28 cm.

Hvorfor bambus?

Brug af bambus har mange fordele. Bambus er stærkere end stål og mere robust end de fleste hårdttræer, hvilket gør det til et alsidigt og værdifuldt byggemateriale. Dette gør den høj Balance Board-kvalitet og holdbar.

Bambus er også miljøvenlig på mange måder. Det producerer mere ilt og absorberer mere kuldioxid end træer. Mens hårdt træ tager 30 til 50 år at modne, tager bambus mellem 3 og 5 år at modne og kræver ikke pesticider eller kemikalier for at fremme modningsprocessen.

produktoplysninger:
  • Mål (LxBxH): 21,5 cm x 11 cm x 19 cm
  • Vægt: 2,3 kg
  • Sædehøjde: 21,5 til 28 cm
  • Materiale: bambus
  • Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kinderfeets ® 2-i-1 trehjulet cykel lille tot, bambus
736 kr