❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Kidzroom Trolley Kuffert med kuffert

Kidzroom Trolley Kuffert med kuffertPris
279 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301734

EAN: 8712645276697

Kidzroom Trolley Kuffert med kuffert
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kan din lille pige lide at gå ud med bedstemor og bedstefar, eller vil hun altid medbringe sine egne ting i ferien? Så er denne kuffert fra Kidzroom super praktisk. Den lyserøde vogn er prydet med gyldne leoparder, der undersøger hvert hjørne af vognen. Det store hovedrum har masser af plads til alt, hvad du har brug for at tage med på rejsen, og vognen har også en praktisk frontlomme, hvor du hurtigt kan opbevare ting, du vil pakke. Din datter kan let trække vognen bag sig på det udtrækkelige styr.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (højde x bredde x dybde): 40 x 25 x 10 cm
  • Materiale: Polyester
  • Alder: fra 2 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kidzroom Trolley Kuffert med kuffert
Kidzroom Trolley Kuffert med kuffert
279 kr