Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Kidzroom bleetaske Mickey Mouse Endless Imagination Grey
p.t. udsolgt

Kidzroom bleetaske Mickey Mouse Endless Imagination Grey


Variant:

Pris
287 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294591

EAN: 8712645274327

Kidzroom bleetaske Mickey Mouse Endless Imagination Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med Mickey Mouse Endless Imagination bleetaske fra Kidzroom slutter du uorden og evig søgning! Bleposen giver masser af plads og opbevaring i hovedrummet og udvendige lommer. Lynlåse sikrer nem åbning og lukning. Specielt bemærkelsesværdigt er designet. Den sjove Mickey mouse - figurer udstråler et godt humør, og det lærredslignende materiale, den diskrete farvepalet og den enkle designfarve giver posen og dig et sporty look. Bleposen scorer ikke kun point i brug og funktionalitet, men også i sin rolle som et moderigtigt tilbehør - den perfekte ledsager til dine udflugter!

produktoplysninger:
  • Rummeligt hovedrum med ekstra indre og ydre rum
  • Aftagelig og justerbar skulderrem
  • Let at hænge på barnevognen
  • Skiftemåtte inkluderet
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 27 x 38 x 16 cm

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers