KIDS TOURING Kids Racer S Klapvogn-Sæt
1.099 kr
Pris
984 kr
Fri fragt
Du sparer
115 kr (10%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A099370

KIDS TOURING Kids Racer S Klapvogn-Sæt
Kids Racer S Klapvogn-Sæt
Artikelnummer: KR-110010

Klapvogn-sæt til cykelanhængeren bestående af: et 3. hjul og et justerbart styr. Det 3. hjul er fuldt bevægeligt og kan nemt monteres på cykelanhængerne Kids Tourer. Det 3. hjul er opbevaret pladsbesparende og et let tilgængeligt undervejs. Styret kan justeres i højden. Er egenet til store samt små personer. Kids Racer er takket være de gode hjul samt det 3. hjul let og manøvredygtig.

Det 3. hjul kan justeres i en sveje- eller ligeud-position.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

KIDS TOURING Kids Racer S Klapvogn-Sæt
1.099 kr
984 kr
Top mærker