Kids Concept® Tromme mini hvid
179 kr
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr-17%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227570

EAN: 7340028726494

Kids Concept® Tromme mini hvid
Dette koncept blev skabt specielt til alle små stjerner og sangfugle. Musik er en del af livet og bringer stor glæde. Selv at spille musik er meget kreativt og afslappende. Vores legetøjsinstrumenter er beregnet til den legende håndtering af musik. Formålet med instrumenterne er at introducere børnene til musikinstrumenterne. Børn kan lide at udforske de forskellige instrumenter og producere lyde og rytmer. Instrumenterne kan også bruges til at lave et band. Lad dine børn opdage musikens glæde.

Detaljer:
  • Materiale: Gummetræ / krydsfiner
  • Mål: 16,5 x 8,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Kids Concept® Tromme mini hvid
179 kr
149 kr