Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Kids Concept® Tromme mini hvid
p.t. udsolgt
179 kr
Pris
155 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
24 kr-13%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227570

Kids Concept® Tromme mini hvid
Dette koncept blev skabt specielt til alle små stjerner og sangfugle. Musik er en del af livet og bringer stor glæde. Selv at spille musik er meget kreativt og afslappende. Vores legetøjsinstrumenter er beregnet til den legende håndtering af musik. Formålet med instrumenterne er at introducere børnene til musikinstrumenterne. Børn kan lide at udforske de forskellige instrumenter og producere lyde og rytmer. Instrumenterne kan også bruges til at lave et band. Lad dine børn opdage musikens glæde.

Detaljer:
  • Materiale: Gummetræ / krydsfiner
  • Mål: 16,5 x 8,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Top mærker