Kids Concept ® Tæppe ugle Edvin, pink
-42%
Variant:
  • Kids Concept ® Tæppe ugle Edvin, grøn
  • Kids Concept ® Tæppe ugle Edvin, pink

Vejl. pris¹
964 kr
Pris
557 kr
Fri fragt
Du sparer
407 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313821

EAN: 7340028730989

Kids Concept ® Tæppe ugle Edvin, pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hoo hooooo!
Indret børneværelset med et blødt uldtæppe med ugle Sus. Hun elsker selskab og er altid klar til at beskytte små fødder mod kolde gulve. Dette børnetæppe er fra Edvin og kan nemt kombineres med andet legetøj fra samme koncept. Den er velegnet både til indretning og som legemåtte, da den har en middelhøj højde, der er behagelig at sidde på. Tæppet er lavet af uld med forskellige vingelængder, hvilket giver et tredimensionelt og levende indtryk. Uglens øjne og næb er kortere, mens vingerne er lidt længere. Ugletæppet er også dekoreret med små farvede frynser på ørerne.

Et legetæppe af en anden slags! I flotte farver, med et smukt skov- og bjergmotiv. Tæppet er lavet af trykt bomuld og passer perfekt til Kids Concept legetøjstogene.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 120 x 90 x 3 cm
  • Materiale: bomuld
  • Stilfuldt legetæppe i bløde grønne toner
  • Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kids Concept ® Tæppe ugle Edvin, pink
Kids Concept ® Tæppe ugle Edvin, pink
Vejl. pris¹ 964 kr
557 kr