Kids Concept ® Tandring ring kanin, lyserød

Kids Concept ® Tandring ring kanin, lyserød


Variant:
  • Kids Concept ® Tandring ring kanin, lyserød
  • Kids Concept ® Tandeklæderhare, beige

Pris
150 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291002

EAN: 7340028729709

Kids Concept ® Tandring ring kanin, lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnepasningen fra Kids Concept er unik - ligesom din baby. Kugleringen blev lavet i en lille fabrik i Letland. Det er lavet af rent naturmateriale: linned, ahorn træ og fyldt med majsfibre og en celluloseplade. Når det trykkes på, gør det en blød rustling. Øjne og næse er broderet af hånden med kærlighed.

Varen kan vaskes i maskinen og få raket på et luftigt sted. Linnedegarn har lange lige fibre med en glat overflade, hvilket resulterer i et stof, der er utroligt åndbart. Glatten af ??fibrene hjælper stoffet med at afvise snavs - og giver det naturlige antibakterielle og hypoallergeniske egenskaber. Linnedstof er stærkt og holdbart - perfekt til et babylegetøj.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (LxBxH): 19 x 10 x 5 cm
  • Plejeinstruktioner: Maskinvask ved 40 ?
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kids Concept ® Tandring ring kanin, lyserød
150 kr