Kids Concept støj stativ, hvid
Pris
398 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270677

EAN: 7340028728313

Kids Concept støj stativ, hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det succesrige koncept er nu blevet en klassiker: STAR-møbelskonceptet danner et neutralt grundlag for design af baby- og børnerummet. Takket være deres klare, ikke-prydede design s passer artiklerne perfekt ind i ethvert rum. Star Concept er ikke kun praktisk, men også visuelt ekstremt tiltalende.

Dette træbelægningsstativ er det perfekte opbevaringsrum i alle børnerum eller i gangen. På grund af høyden på tøjstativet kan barnet hænge tøjet godt selv.

Detaljer:
  • Farve: hvid
  • dimensioner: 34,5 x 34,5 x 135 cm
  • Materiale: bøg træ / MDF

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kids Concept støj stativ, hvid
398 kr