Kids Concept ® Skab grøn
-27%
Variant:
  • Kids Concept ® Skab grøn
  • Kids Concept ® Skab hvid
  • Kids Concept ® Skab gul

Vejl. pris¹
1.414 kr
Pris
1.037 kr
Fri fragt
Du sparer
377 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313872

EAN: 7340028731696

Kids Concept ® Skab grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Efter en dag med ballade og leg kan tingene blive lidt rodet. Men bare rolig. Fra nu af bliver det meget nemmere at rydde op i legeværelset og finde det rigtige legetøj. Dette er et lille hvidt opbevaringsskab til børn fra Star-konceptet. Børneskabet er lavet af træ og har tre rum - to med en dør og et åbent rum. Bag den store dør i venstre side er der to hylder, som kan justeres frit i højden, så der er plads til legetøj og spil.

Vi ved også, at der er små børn, der kan lide at klatre. Og nogle gange er det svært for os forældre at holde styr på, hvad de har gang i. Derfor er der på bagsiden tilføjet et beslag til at fastgøre legeredskabet til væggen for at forhindre, at det vælter. Skruer til fastgørelse på væggen er ikke inkluderet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 60 x 30 x 60 cm.
  • Materiale: MDF, gummitræ, vandbaseret lak/maling
  • Perfekt til opbevaring af legetøj
  • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kids Concept ® Skab grøn
Kids Concept ® Skab grøn
Vejl. pris¹ 1.414 kr
1.037 kr