KIDS CONCEPT Kuglespil NEO, natur
399 kr
Pris
271 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
128 kr-32%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227117

EAN: 7340028726326

KIDS CONCEPT Kuglespil NEO, natur
NEO kollektionen er inspireret af stenalderen. Fra vulkaner, bjerge, mammutter og dyr, der ikke længere eksisterer. Dette kuglespil er perfekt til træning af øjenkoordinering af småbørn. Formen og farverne læres også på en legende måde. Er dette en trekant eller en sekskant? Neo og Leo, de to mammutter, fuglen Lisa og ormen Otto kan trækkes over banen. Kuglespillet har tre vulkaner og andre farverige bolde, der kan trækkes langs stængerne.

Detaljer:

• Produkt-Art.-nr.: 1000134
• Materiale: Gummitræ/metal
• Mål: 25 x 18 x 17 cm
• Farve: natur
• Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

KIDS CONCEPT Kuglespil NEO, natur
KIDS CONCEPT Kuglespil NEO, natur
399 kr
271 kr