MYSTERY BOX MONDAY!
MYSTERY BOX MONDAY!
Rabat:
Smugkig her
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Kiddy Søskendesæde til Evostar 1 Cactus Green

Kiddy Søskendesæde til Evostar 1 Cactus Green


  • Kiddy Søskendesæde til Evostar 1  Spring Green
  • Kiddy Søskendesæde til Evostar 1 Chili Red

Vejl. pris¹
1.492 kr
Pris 1.361 kr Fri fragt
Du sparer
131 kr (9%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A229620

Kiddy Søskendesæde til Evostar 1 Cactus Green
Denne sædeenhed er designet til Evostar 1 tandemsystemet. Takket være de specielle tandemadaptere kan du nemt og hurtigt omdanne din Evostar 1 til en søskende-/ tvillingevogn. Egnet til børn fra 6 måneder og op til en maks. brugervægt på 15 kg

Tekniske detaljer:
  • Vægt: 3 kg
  • Mål: 82 x 46 x 23 cm
  • Egnet til børn fra 9 måneder og op til en maksimal brugervægt på 15 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Kiddy

Kiddy - barnets sikkerhed kommer først

Gennem 50 år har Kiddys prioritet lagt hos børns sikkerhed. Ved alle produkters fremstilling har der været fokus på den højeste sikkerhed, et banebrydende design samt maksimal komfort og funktionalitet. Kiddy har både udviklet Lie-Flat-Technology, den specielle, sikre frontbøjle samt en innovativ stødabsorberende funktion ved sammenstød. Herudover har deres produkter opnået særdeles fine resultater i testen Stiftung Warentest og ADAC som også gør sig gældende i Danmark. Kiddys produkter er repræsenteret i mere end 50 lande, hvilket bekræfter at deres produkter er kendte samt populære i store dele af verden. Brandet Kiddy står for sikkerhed, design, komfort og livsstil.
Kiddy Søskendesæde til Evostar 1 Cactus Green
Vejl. pris¹ 1.492 kr
1.361 kr
Top mærker