10% SUPER KUP!
10% SUPER KUP!
Rabatkode:
SBSD5515
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Kiddy Pusletaske til Evostar 1 Spring Green

Kiddy Pusletaske til Evostar 1 Spring Green


  • Kiddy Pusletaske til  Evostar 1 Mountain Blue
  • Kiddy Pusletaske til Evostar 1 Polar Grey

Vejl. pris¹
742 kr
Pris 624 kr Fri fragt
Du sparer
118 kr (16%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A229561

Kiddy Pusletaske til Evostar 1 Spring Green
Den praktiske og ideelle pusletaske til når du er på farten med din familie. En justerbar skulderrem sørger en optimale bærekomfort. Udstyret med 6 inderlommer, en stor taske på bagsiden og to små sidelommer. I forskellige farver, som matcher din Evostar 1.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Kiddy

Kiddy - barnets sikkerhed kommer først

Gennem 50 år har Kiddys prioritet lagt hos børns sikkerhed. Ved alle produkters fremstilling har der været fokus på den højeste sikkerhed, et banebrydende design samt maksimal komfort og funktionalitet. Kiddy har både udviklet Lie-Flat-Technology, den specielle, sikre frontbøjle samt en innovativ stødabsorberende funktion ved sammenstød. Herudover har deres produkter opnået særdeles fine resultater i testen Stiftung Warentest og ADAC som også gør sig gældende i Danmark. Kiddys produkter er repræsenteret i mere end 50 lande, hvilket bekræfter at deres produkter er kendte samt populære i store dele af verden. Brandet Kiddy står for sikkerhed, design, komfort og livsstil.
Kiddy Pusletaske til Evostar 1 Spring Green
Vejl. pris¹ 742 kr
624 kr
Top mærker