KETTLER Skiftetaske Alle Black
NYHED
Variant:
 • KETTLER Skiftetaske Alle Black
 • KETTLER Skiftetaske Melange Grey

Pris
588 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A388997

EAN: 4260717680346

KETTLER Skiftetaske Alle Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder:
 • Den praktiske pusletaske med masser af indvendige lommer, masser af opbevaringsplads og ekstra tilbehør følger baby overalt.
 • Det komplette sæt indeholder en skiftemåtte og en praktisk termotaske til flasken
 • Fleksibel transportmulighed: Hvis du ikke har barnevognen med dig, kan du bære pusletasken over skulderen eller i hånden.
 • Ellers kan den fastgøres perfekt til skubbehåndtaget med velcrolukningerne.
 • Indeholder et komplet sæt: For at sikre, at du ikke går glip af noget, når du er på farten, har vi udstyret vores skiftetaske med alt det nødvendige tilbehør.
 • Så du har altid en måtte ved hånden og kan beskytte den temperaturfølsomme flaske med den termiske pose.
 • Bleposen kan bæres komfortabelt med den aftagelige og justerbare skulderrem.
 • Den har syv indvendige lommer og fire udvendige lommer
Dimensioner og vægt:
 • Mål ved opsætning (længde x bredde x højde): 35 x 25 x 10 cm
Materiale og pleje:
 • Materiale: 100 % polyester og 50 % polyester, 25 % polyurethan, 25 % methylcellulose.
 • Håndvask ved 30° grader
Inkluderet i leveringen:
 • KETTLER Skiftetaske Alle Black
 • Skiftemåtte
 • Termotaske til flasker

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

KETTLER

Om KETTLER

Den international anerkendte virksomhed KETTLER blev grundlagt i 1949 og har gennem tiden succesfuldt designet, fremstillet og solgt deres populære produkter på det globale marked. Produktbredden strækker sig fra trehjulede cykler over rutsjebaner til turnrecks. Alle KETTLERs produkter bliver frembragt samt testet i Tyskland og opfylder de høje sikkerhedsskrav samt kvalitetsstandarder i Europa. De innovative produkter bestræber sig altid på at leve op til virksomhedens maksime ”ENJOY YOUR LIFE” og er følgelig designet med specielt henblik på at byde den bedste kvalitet, funktionalitet og et moderne samt brugervenligt design.

KETTLER legetøjskøretøjer

KETTLERs legetøjskøretøjer er med fra begyndelsen og ledsager de små på deres eventyr. Alle legetøjskøretøjer fra KETTLER er børnevenligt designede og er med til at fremme børns motorik samt koordination. Derudover byder KETTLERs legetøjskøretøjer på masser af frihed for de små til at bevæge sig frit omkring og opdage verdenen. KETTLER tilbyder trehjulede cykler til de helt små samt løbecykler og KETTCARS til større børn. Det er vigtigt for forældre at vælge det helt rigtige køretøj til deres barn og tage med i deres overvejelser at KETTLERs produkter er specielt udviklet med henblik på de forskellige aldersgrupper.

KETTLER udendørslegetøj

KETTLERs rutsjebaner, turnrecks, gynger, vipper, m.m. garanterer udendørs legesjov! Mange af KETTLERs produkter er kompatible med hinanden og byder dermed på utallige kombinationsmuligheder. Derudover er alle KETTLERs udendørsprodukter fremstillet af langtidsholdbare materialer og lever op til de europæiske sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder. Således sikrer KETTLER en vedvarende legeglæde for både store og små børn.

KETTLER Office

Grundstenen for en sund ryg bliver lagt i en tidlig alder. Derfor har KETTLER udvidet deres produktsortiment med ergonomiske møbler til skolebørn. Deres bekvemme, funktionelle og frem for alt ergonomiske stole forhindre at rygmuskulaturen og rygsøjlen belastes unødvendigt. Takket være stolenes kvalitet og højdejusterbarhed hjælper de dit barn godt ind i voksenlivet.

Vores Topsellers

KETTLER Skiftetaske Alle Black
KETTLER Skiftetaske Alle Black
588 kr