Kettler Løbehjul Zero 5 Whizz Kid 0T07105-5000
p.t. udsolgt

Kettler Løbehjul Zero 5 Whizz Kid 0T07105-5000


549 kr
Pris
515 kr
Fri fragt
Du sparer
34 kr (6%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A128493

Kettler Løbehjul Zero 5 Whizz Kid 0T07105-5000
Med den superhurtige KETTLER alu-løbehjul går det på rask tempo gennem byen for ung og gammel. Med den smarte rem og en mekanisme, der gør den enkel at klappe sammen, gør løbehjulet let at transportere efter behov.

De store kuglelejrede hjul giver en rolig og komfortabel kørsel i lige retning - også ved højere hastigheder.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 0T07105-5000
• Stabil og let alustel med sammenklapningsfunktion
• Styr, højdejusterbar
• Med skridsikrer håndtag
• • Brugervenlig kick-fodbremse
• Skridsikkert trinbræt
• Integreret aluminium-støtteben
• Inkl. bærehåndtag

Tekniske detaljer:
• Mål: 65,8 x 10 x 65-88 cm
• Max. belastning op til maks. 100 kg
• Vægt: 3 kg
• Alder: fra 4 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Kettler

Om KETTLER

Den international anerkendte virksomhed KETTLER blev grundlagt i 1949 og har gennem tiden succesfuldt designet, fremstillet og solgt deres populære produkter på det globale marked. Produktbredden strækker sig fra trehjulede cykler over rutsjebaner til turnrecks. Alle KETTLERs produkter bliver frembragt samt testet i Tyskland og opfylder de høje sikkerhedsskrav samt kvalitetsstandarder i Europa. De innovative produkter bestræber sig altid på at leve op til virksomhedens maksime ”ENJOY YOUR LIFE” og er følgelig designet med specielt henblik på at byde den bedste kvalitet, funktionalitet og et moderne samt brugervenligt design.

KETTLER legetøjskøretøjer

KETTLERs legetøjskøretøjer er med fra begyndelsen og ledsager de små på deres eventyr. Alle legetøjskøretøjer fra KETTLER er børnevenligt designede og er med til at fremme børns motorik samt koordination. Derudover byder KETTLERs legetøjskøretøjer på masser af frihed for de små til at bevæge sig frit omkring og opdage verdenen. KETTLER tilbyder trehjulede cykler til de helt små samt løbecykler og KETTCARS til større børn. Det er vigtigt for forældre at vælge det helt rigtige køretøj til deres barn og tage med i deres overvejelser at KETTLERs produkter er specielt udviklet med henblik på de forskellige aldersgrupper.

KETTLER udendørslegetøj

KETTLERs rutsjebaner, turnrecks, gynger, vipper, m.m. garanterer udendørs legesjov! Mange af KETTLERs produkter er kompatible med hinanden og byder dermed på utallige kombinationsmuligheder. Derudover er alle KETTLERs udendørsprodukter fremstillet af langtidsholdbare materialer og lever op til de europæiske sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder. Således sikrer KETTLER en vedvarende legeglæde for både store og små børn.

KETTLER Office

Grundstenen for en sund ryg bliver lagt i en tidlig alder. Derfor har KETTLER udvidet deres produktsortiment med ergonomiske møbler til skolebørn. Deres bekvemme, funktionelle og frem for alt ergonomiske stole forhindre at rygmuskulaturen og rygsøjlen belastes unødvendigt. Takket være stolenes kvalitet og højdejusterbarhed hjælper de dit barn godt ind i voksenlivet.
Top mærker