RABAT til 2. advent 🕯
RABAT til 2. advent 🕯
Kun idag:
Op til 700kr. EKSTRA!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon
KETTLER Løbehjul Go Cream
NYHED
Variant:
 • KETTLER Go Mint løbecykel
 • KETTLER Gå hjul Lemon
 • KETTLER Løbehjul Go Cream

Pris
886 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A388609

EAN: 4260717680483

KETTLER Løbehjul Go Cream
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder:
 • Det nyeste løbehjul - KETTLER GO!
 • Med denne nye hjulmodel kan du rulle gennem området på en særlig komfortabel og stilfuld måde
 • Væk fra standard hjulfarverne til modern og et smart look
 • Hjulet med retro stålramme Design er udstyret med en matchende klokke og kurv af flet.
 • For drenge og piger er det det perfekte hjul til at træne balance og koordination på en legende måde
 • Cyklen tilpasser sig perfekt til barnets størrelse og fremmer Balance og koordination i løbet af årene for at forberede sig på den første rigtige cykel.
 • Den polstrede sadel og håndtagene af kunstlæder af høj kvalitet gør løbecyklen egnet til alt slags vejr. Alt er let at tørre af
 • Den enkle samling af hjulet gør det klar til øjeblikkelig brug
 • I kurven kan børnene tage deres yndlingsdyr med i kurven
 • KETTLER Sæt med denne model på modern es udseende og moderne Design
Dimensioner og vægt:
 • Mål efter montering (længde x bredde x højde): 88 x 44 x 56 cm
Materiale og pleje:
 • Materiale: stålramme, imiteret læder
Inkluderet i leveringen:
 • KETTLER Løbehjul Go Cream

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

KETTLER

Om KETTLER

Den international anerkendte virksomhed KETTLER blev grundlagt i 1949 og har gennem tiden succesfuldt designet, fremstillet og solgt deres populære produkter på det globale marked. Produktbredden strækker sig fra trehjulede cykler over rutsjebaner til turnrecks. Alle KETTLERs produkter bliver frembragt samt testet i Tyskland og opfylder de høje sikkerhedsskrav samt kvalitetsstandarder i Europa. De innovative produkter bestræber sig altid på at leve op til virksomhedens maksime ”ENJOY YOUR LIFE” og er følgelig designet med specielt henblik på at byde den bedste kvalitet, funktionalitet og et moderne samt brugervenligt design.

KETTLER legetøjskøretøjer

KETTLERs legetøjskøretøjer er med fra begyndelsen og ledsager de små på deres eventyr. Alle legetøjskøretøjer fra KETTLER er børnevenligt designede og er med til at fremme børns motorik samt koordination. Derudover byder KETTLERs legetøjskøretøjer på masser af frihed for de små til at bevæge sig frit omkring og opdage verdenen. KETTLER tilbyder trehjulede cykler til de helt små samt løbecykler og KETTCARS til større børn. Det er vigtigt for forældre at vælge det helt rigtige køretøj til deres barn og tage med i deres overvejelser at KETTLERs produkter er specielt udviklet med henblik på de forskellige aldersgrupper.

KETTLER udendørslegetøj

KETTLERs rutsjebaner, turnrecks, gynger, vipper, m.m. garanterer udendørs legesjov! Mange af KETTLERs produkter er kompatible med hinanden og byder dermed på utallige kombinationsmuligheder. Derudover er alle KETTLERs udendørsprodukter fremstillet af langtidsholdbare materialer og lever op til de europæiske sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder. Således sikrer KETTLER en vedvarende legeglæde for både store og små børn.

KETTLER Office

Grundstenen for en sund ryg bliver lagt i en tidlig alder. Derfor har KETTLER udvidet deres produktsortiment med ergonomiske møbler til skolebørn. Deres bekvemme, funktionelle og frem for alt ergonomiske stole forhindre at rygmuskulaturen og rygsøjlen belastes unødvendigt. Takket være stolenes kvalitet og højdejusterbarhed hjælper de dit barn godt ind i voksenlivet.

Vores Topsellers

KETTLER Løbehjul Go Cream
KETTLER Løbehjul Go Cream
886 kr