KETTLER Løbecykel Spirit Air 12,5" Racing

KETTLER Løbecykel Spirit Air 12,5" Racing


699 kr
Pris
607 kr
Fri fragt
Du sparer
92 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A128482

KETTLER Løbecykel Spirit Air 12,5" Racing
I mange årtier har børn og forældre været begejstrede for køretøjerne fra KETTLER. Det omhyggelige udviklede sortiment byder på noget til enhver smag Fra løbehjul til motorcykler og helt op til den prisvindende KETTQUAD - et stort udvalg til de små. Efter Kettcar fejrede sit 50 års jubilæum sidst år, kommer der dette år et helt nyt produkt på markedet.

Sortimentet har fået mange innovative produktforbedringer. Ved produktionen af produkterne sættes der fokus på sikkerhed, kvalitet og komfort. Produkterne bliver regelmæssigt testet, for at sikre den gode kvalitet. På KETTLERs køretøjer kan legen nydes til fulde.

Detaljer:
 • Stellet er sikkert og stabilt
 • 12,5" luftdæk. Dette gør at hjulet er velafbalanceret og behageligt at køre med.
 • Med specielt sikkerhedsstyr med håndbremse!
 • Sadlen kan justeres 35 - 43 cm. i højden. Kan indstilles til alle kropstyper.
 • Ingen begrænset venderadius på styret.
 • Enkel montering

 • Tekniske detaljer:
 • Mål (B x H x D): 94 x 57 x 42 cm
 • Max. belastning 50 kg.
 • Vægt 5,5 kg
 • Alder: 2-5 år.

 • Advarsel!
  Bruges med beskyttelsesudstyr Må ikke bruges i trafikken!

  Tilbehør

  Pris
  75 kr
  Pris
  43 kr

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Kettler

  Om KETTLER

  Den international anerkendte virksomhed KETTLER blev grundlagt i 1949 og har gennem tiden succesfuldt designet, fremstillet og solgt deres populære produkter på det globale marked. Produktbredden strækker sig fra trehjulede cykler over rutsjebaner til turnrecks. Alle KETTLERs produkter bliver frembragt samt testet i Tyskland og opfylder de høje sikkerhedsskrav samt kvalitetsstandarder i Europa. De innovative produkter bestræber sig altid på at leve op til virksomhedens maksime ”ENJOY YOUR LIFE” og er følgelig designet med specielt henblik på at byde den bedste kvalitet, funktionalitet og et moderne samt brugervenligt design.

  KETTLER legetøjskøretøjer

  KETTLERs legetøjskøretøjer er med fra begyndelsen og ledsager de små på deres eventyr. Alle legetøjskøretøjer fra KETTLER er børnevenligt designede og er med til at fremme børns motorik samt koordination. Derudover byder KETTLERs legetøjskøretøjer på masser af frihed for de små til at bevæge sig frit omkring og opdage verdenen. KETTLER tilbyder trehjulede cykler til de helt små samt løbecykler og KETTCARS til større børn. Det er vigtigt for forældre at vælge det helt rigtige køretøj til deres barn og tage med i deres overvejelser at KETTLERs produkter er specielt udviklet med henblik på de forskellige aldersgrupper.

  KETTLER udendørslegetøj

  KETTLERs rutsjebaner, turnrecks, gynger, vipper, m.m. garanterer udendørs legesjov! Mange af KETTLERs produkter er kompatible med hinanden og byder dermed på utallige kombinationsmuligheder. Derudover er alle KETTLERs udendørsprodukter fremstillet af langtidsholdbare materialer og lever op til de europæiske sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder. Således sikrer KETTLER en vedvarende legeglæde for både store og små børn.

  KETTLER Office

  Grundstenen for en sund ryg bliver lagt i en tidlig alder. Derfor har KETTLER udvidet deres produktsortiment med ergonomiske møbler til skolebørn. Deres bekvemme, funktionelle og frem for alt ergonomiske stole forhindre at rygmuskulaturen og rygsøjlen belastes unødvendigt. Takket være stolenes kvalitet og højdejusterbarhed hjælper de dit barn godt ind i voksenlivet.

  Vores Topseller

  KETTLER Løbecykel Spirit Air 12,5" Racing
  699 kr
  607 kr
  Top mærker