KETTLER Happytrike trehjulet cykel
NYHED
Pris
943 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A391202

EAN: 4001397476351

KETTLER Happytrike trehjulet cykel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Tre hjul, to Pedal e, et styr og afsted med dig
 • Den første egen trehjulede cykel fremmer de små rytteres uafhængighed
 • På en legende måde udvikler de koordinationen af arm- og benbevægelser
 • Hvis styretøjet ikke fungerer endnu, eller hvis benene er trætte, kan de voksne hjælpe lidt med styret.
 • HAPPYTRIKE er udstyret med plastikhjul af høj kvalitet og vokser med barnet, fordi trehjulet kan tilpasses perfekt til barnets størrelse takket være det 4-fagligt justerbare og delbare stel.
 • Bakken Sand kan vippes og giver mulighed for hurtigt at tage yndlingsting af. aden
 • Komfortabelt lavt trin med fodpanel til sikker montering og afmontering
 • Høj vippesikkerhed på grund af lavt tyngdepunkt
 • Plasthjul af høj kvalitet, forhjul med automatisk frihjulsfunktion
 • Begrænser for styrets udbøjning
 • Justerbart spandsæde med højt ryglæn
 • Håndbremse, der virker på begge baghjul
 • Inklusive delbar, højdejusterbar skubbebøjle
 • Dimensioner og vægt:
  • Mål efter montering (længde x bredde x højde): 74 x 54 x 49 cm

  Sponsoreret

  product_detail_ad

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  KETTLER

  Om KETTLER

  Den international anerkendte virksomhed KETTLER blev grundlagt i 1949 og har gennem tiden succesfuldt designet, fremstillet og solgt deres populære produkter på det globale marked. Produktbredden strækker sig fra trehjulede cykler over rutsjebaner til turnrecks. Alle KETTLERs produkter bliver frembragt samt testet i Tyskland og opfylder de høje sikkerhedsskrav samt kvalitetsstandarder i Europa. De innovative produkter bestræber sig altid på at leve op til virksomhedens maksime ”ENJOY YOUR LIFE” og er følgelig designet med specielt henblik på at byde den bedste kvalitet, funktionalitet og et moderne samt brugervenligt design.

  KETTLER legetøjskøretøjer

  KETTLERs legetøjskøretøjer er med fra begyndelsen og ledsager de små på deres eventyr. Alle legetøjskøretøjer fra KETTLER er børnevenligt designede og er med til at fremme børns motorik samt koordination. Derudover byder KETTLERs legetøjskøretøjer på masser af frihed for de små til at bevæge sig frit omkring og opdage verdenen. KETTLER tilbyder trehjulede cykler til de helt små samt løbecykler og KETTCARS til større børn. Det er vigtigt for forældre at vælge det helt rigtige køretøj til deres barn og tage med i deres overvejelser at KETTLERs produkter er specielt udviklet med henblik på de forskellige aldersgrupper.

  KETTLER udendørslegetøj

  KETTLERs rutsjebaner, turnrecks, gynger, vipper, m.m. garanterer udendørs legesjov! Mange af KETTLERs produkter er kompatible med hinanden og byder dermed på utallige kombinationsmuligheder. Derudover er alle KETTLERs udendørsprodukter fremstillet af langtidsholdbare materialer og lever op til de europæiske sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder. Således sikrer KETTLER en vedvarende legeglæde for både store og små børn.

  KETTLER Office

  Grundstenen for en sund ryg bliver lagt i en tidlig alder. Derfor har KETTLER udvidet deres produktsortiment med ergonomiske møbler til skolebørn. Deres bekvemme, funktionelle og frem for alt ergonomiske stole forhindre at rygmuskulaturen og rygsøjlen belastes unødvendigt. Takket være stolenes kvalitet og højdejusterbarhed hjælper de dit barn godt ind i voksenlivet.

  Vores Topsellers

  KETTLER Happytrike trehjulet cykel
  KETTLER Happytrike trehjulet cykel
  943 kr