KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Alle Black
NYHED

KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Alle Black


Variant:
 • KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Alle Black
 • KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Melange Grey

Pris
737 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A388576

EAN: 4260717680322

KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Alle Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder:
 • Med 3-i-1 fodmuffen fra KETTLER er dit barn altid beskyttet mod vådt og koldt
 • Det tyndere lag og det forede vintertæppe kan nemt udskiftes med en lynlås
 • Alle materialer er OEKO-TEX Standard 100-certificeret
 • Udskiftelig overdel: KETTLER 3-i-1-fodmuffen indeholder to overdele, der kan udskiftes alt efter temperatur og vejrforhold.
 • Den tyndere fastgørelse er særlig velegnet til blæsende forårs- og efterårsdage.
 • Passer til mange barnevognsmodeller: Fodmuffen er designet til at passe til de fleste barnevogne og klapvogne / klapvogne
 • Åbningerne på bagsiden er indstillet til en 5-punkts-sele
 • Enkel indsættelse af stropperne: På trods af den tykke fodsæk kan barnet fastgøres i sportssædet på normal vis.
 • Dette sikres ved hjælp af åbningerne til stropperne på barnets ryg.
 • Dette sikrer, at barnet er sikret, og at hverken fodsækken eller barnet kan glide i sportssædet.
Dimensioner og vægt:
 • Mål efter montering (længde x bredde x højde): 45 x 30 x 10 cm
Materiale og pleje:
 • Materiale: 100& polyester
 • Indvendigt materiale: Fleece
 • Håndvask ved 30° grader
 • Alle materialer er OEKO-TEX Standard 100-certificeret.
Inkluderet i leveringen:
 • KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Alle Black

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

KETTLER

Om KETTLER

Den international anerkendte virksomhed KETTLER blev grundlagt i 1949 og har gennem tiden succesfuldt designet, fremstillet og solgt deres populære produkter på det globale marked. Produktbredden strækker sig fra trehjulede cykler over rutsjebaner til turnrecks. Alle KETTLERs produkter bliver frembragt samt testet i Tyskland og opfylder de høje sikkerhedsskrav samt kvalitetsstandarder i Europa. De innovative produkter bestræber sig altid på at leve op til virksomhedens maksime ”ENJOY YOUR LIFE” og er følgelig designet med specielt henblik på at byde den bedste kvalitet, funktionalitet og et moderne samt brugervenligt design.

KETTLER legetøjskøretøjer

KETTLERs legetøjskøretøjer er med fra begyndelsen og ledsager de små på deres eventyr. Alle legetøjskøretøjer fra KETTLER er børnevenligt designede og er med til at fremme børns motorik samt koordination. Derudover byder KETTLERs legetøjskøretøjer på masser af frihed for de små til at bevæge sig frit omkring og opdage verdenen. KETTLER tilbyder trehjulede cykler til de helt små samt løbecykler og KETTCARS til større børn. Det er vigtigt for forældre at vælge det helt rigtige køretøj til deres barn og tage med i deres overvejelser at KETTLERs produkter er specielt udviklet med henblik på de forskellige aldersgrupper.

KETTLER udendørslegetøj

KETTLERs rutsjebaner, turnrecks, gynger, vipper, m.m. garanterer udendørs legesjov! Mange af KETTLERs produkter er kompatible med hinanden og byder dermed på utallige kombinationsmuligheder. Derudover er alle KETTLERs udendørsprodukter fremstillet af langtidsholdbare materialer og lever op til de europæiske sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder. Således sikrer KETTLER en vedvarende legeglæde for både store og små børn.

KETTLER Office

Grundstenen for en sund ryg bliver lagt i en tidlig alder. Derfor har KETTLER udvidet deres produktsortiment med ergonomiske møbler til skolebørn. Deres bekvemme, funktionelle og frem for alt ergonomiske stole forhindre at rygmuskulaturen og rygsøjlen belastes unødvendigt. Takket være stolenes kvalitet og højdejusterbarhed hjælper de dit barn godt ind i voksenlivet.

Vores Topsellers

KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Alle Black
KETTLER 3 i 1 Performance Fodmuffe Alle Black
737 kr