KEENZ 7S Regnovertræk
Pris
480 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283792

EAN: 4260636760594

KEENZ 7S Regnovertræk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Helårs klar udsigt med regnbeskyttelse:

Med KEENZ 7S Raincover er det indre af din bil altid beskyttet mod regn, sne, vind, støv og eksterne miljøforhold året rundt. Børn sidder i KEENZ 7S-bilen med windcover på et sikkert og beskyttet sted og kan altid se verden gennem den klare designvisning af den bløde top. Alle gennemsigtige vinduer beskytter børnene indvendigt mod UV-A og UV-B-stråler. Opbevaringsrum på begge sider, for og bag, er stadig let tilgængelige via lynlåse. Regncoveret kan også nemt foldes, når det ikke er i brug.

Produktdetaljer:
  • Håndvask, Må ikke bleges, ligge tørt, må ikke stryges, må ikke renseri
  • Indhold: Regndækning
  • Alder: 12 til 48 måneder

agtelse
Håndvogn skal købes separat.

Tilbehør

Pris
285 kr
Pris
645 kr
Pris
3.845 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

KEENZ 7S Regnovertræk
480 kr