KED Cykelhjelm Risco K-Star Violet

KED Cykelhjelm Risco K-Star Violet


499 kr
Pris
459 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A214585

KED Cykelhjelm Risco K-Star Violet
Vores hjelme med den unikke K-STAR®-teknologi giver mærkbar synlighed i mørket - uanset om de er på vej til skole under træning eller i byen. Den retro-reflekterende K-STAR® hjelmskal reflektere effektivt bilens forlygter og gør hjelmen synlig for føreren som et oplyst objekt - endnu mere intens end cyklens belysningssystem. Alle KED® hjelme med QUICKSAFE® justeringssystem er også udstyret med aktive røde LED blinklys

maxSHELL®
Ked® har udviklet maxShell® systemet, hvilket fixerer yderskallen til EPS-inderskålen. Dette er fordelagtigt overfor inmold-hjelme, da det giver mere elasticitet og støtte.

QUICKSAFE®
Ked® har udviklet et innovativt tilpasningssystem, som gør det muligt at justere hjelmen nøjagtigt og individuelt.

K-Star®
Den unikke K-Star®-teknologi med 360 ° overfladereflektor!

Detaljer:
  • Lås med polstring
  • 12 ventilationshuller
  • Vægt ca. 380 g
  • Størrelse: 54 - 62 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

KED Cykelhjelm Risco K-Star Violet
499 kr
459 kr