KAPLA Byggeklodser - 40 stk Kvadratisk, Gul

KAPLA Byggeklodser - 40 stk Kvadratisk, Gul


165 kr
Pris 119 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
46 kr (28%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A149128

KAPLA Byggeklodser - 40 stk Kvadratisk, Gul
Med KAPLA byggeklodserne har dit barn masser af bygge- samt kombinationsmuligher og det endda helt uden fastgørelseselementer. Byggeklodserne fremmer barnets fantasi samt motorik. Barnet lærer om geometri, fysik, teknik og matematik og opdager nye former. KAPLA er et matematisk legetøj, som fremmer barnets logik samt fantasi.

KAPLA er et helt specielt legetøj, som tilbyder at barnet selv kan vælge byggeniveauet. KAPLA byder på masser af byggekombinationer og udfordringer til alle alderstrin.


40 farvede byggeklodser med en medfølgende trækuffert.

Detaljer:
Produkt-art.-nr.: C40J
• Materiale: Pinjetræ
• I praktisk trækuffert
• Fra 36 måneder

OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

KAPLA Byggeklodser - 40 stk Kvadratisk, Gul
165 kr
119 kr
Top mærker