KANZ Girls Leggings, hvid
Størrelsesguide
Variant:
  • KANZ Girls Leggings, hvid
  • KANZ piger T-shirt y / d stripe | flerfarvet ed

Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264101

KANZ Girls Leggings, hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kanz står for en moderigtig kærlighedserklæring til alle børn fra fødslen og frem.
Hver eneste beklædningsgenstand er noget særligt. Ud over harmoniske farvetemaer og gennemarbejdede detaljer bestemmer stofvalg, pasform og funktionalitet den kvalitet, som forældre og bedsteforældre kan stole på, når de køber et produkt på Kanz . Kanz viser med sin mode, hvad børn elsker. Nemlig mode, der er lige så unik som barnet selv.

Disse leggings er lavet af blød jersey med elastan og er yderst behagelige at have på. En blød elastisk linning sikrer en perfekt pasform.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

KANZ Girls Leggings, hvid
KANZ Girls Leggings, hvid
59 kr