KANZ Girls Kravletæppe Princess, pink

KANZ Girls Kravletæppe Princess, pink


Pris
226 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A214352

KANZ Girls Kravletæppe Princess, pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kanz står for en moderigtig kærlighedserklæring til alle børn fra fødslen.
Hvert tøj er noget specielt.
Ud over harmoniske farvetemaer og detaljerede detaljer bestemmer valg af stof, pasform og funktionalitet kvaliteten, som forældre og bedsteforældre kan stole på, når de køber et Kanz-produkt. Kanz viser med sin mode, hvad børn elsker. Nemlig en mode, der er lige så unik som barnet selv.

Det lidt polstret gennemsøgningstæppe giver et perfekt grundlag for de første nysgerrige aktiviteter for små verdensudforskere. Robuste overflader holder loftet i topform. Striberne og applikationen gør tæppet til et ægte blikfang. Holdbar trøje i bunden fortryllet af søde motiver. Tæppet er en perfekt gave til fødsel. 

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 30 ° C
  • dimensioner ca. 85 x 75 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

KANZ Girls Kravletæppe Princess, pink
226 kr
Top mærker