KANZ Girls Jeggings med prikker
-31%

KANZ Girls Jeggings med prikker


Størrelsesguide

137 kr
Pris
94 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
43 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A238221

KANZ Girls Jeggings med prikker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kanz står for en moderigtig kærlighedserklæring til alle børn fra fødslen og frem.
Hvert stykke tøj er noget helt særligt. Ud over harmoniske farvetemaer og gennemarbejdede detaljer bestemmer stofvalg, pasform og funktionalitet den kvalitet, som forældre og bedsteforældre kan stole på, når de køber et produkt på Kanz . Kanz viser med sin mode, hvad børn elsker. Nemlig mode, der er lige så unik som barnet selv.

Du er simpelthen nødt til at have disse jeggings i din garderobe, for de er ikke kun super behagelige, men ser også cool ud. Materialet er meget elastisk og gør enhver bevægelse med, samtidig sidder det behageligt på hofterne og er skåret lige på benene. Der er angivet lommer foran, og de har ingen lommer bagpå. Taljebåndet har en bred elastik, der giver en god pasform. Den kan hurtigt tages af og på, fordi den ikke har nogen komplicerede knapper, men blot trækkes op eller ned. Prikkerne er en særlig sød detalje. Disse bukser er ideelle til hverdag og kan kombineres på mange måder.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 94% bomuld, 6% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

KANZ Girls Jeggings med prikker
KANZ Girls Jeggings med prikker
137 kr
94 kr