KANZ baby Kravletæppe grå
Pris
189 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A252136

EAN: 4056178790775

KANZ baby Kravletæppe grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kanz står for en moderigtig kærlighedserklæring til alle børn fra fødslen.
Hvert tøj er noget specielt.
Ud over harmoniske farvetemaer og detaljerede detaljer bestemmer valg af stof, pasform og funktionalitet kvaliteten, som forældre og bedsteforældre kan stole på, når de køber et Kanz-produkt. Kanz viser med sin mode, hvad børn elsker. Nemlig en mode, der er lige så unik som barnet selv.

Det klassiske Kanz-gennemsøgningstæppe er blødt foret og giver en varmende base for de første nysgerrige aktiviteter. Den nederste side er udstyret med en nem plejetrøje. Det gennemsøgende tæppe er let som en fjer, let at lægge væk og en ideel ledsager til derhjemme og på farten.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Mål: 85 x 75 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

KANZ baby Kravletæppe grå
189 kr