Kaloo ® Petit s Pas - sutteklud kaninrosa
Bæredygtig -24%

Vejl. pris¹
186 kr
Pris
142 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
44 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A293065

EAN: 4895029695940

Kaloo ® Petit s Pas - sutteklud kaninrosa
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Sød koseklud fremstillet af organisk bomuld.

Kaloo Petit Pas koseklud er mere end bare en koseklud, fordi den er lavet af blød organisk bomuld og således hjælper med at beskytte vores Planet en. De organiske bomuldsfibre dyrkes uden kemiske pesticider for at begrænse miljøpåvirkningen. Denne miljøvenlige koseklud er ikke farlig for børns følsomme hud. Kosekluden leveres i en dejlig papkasse.

""Organisk bomuld"" produceres under miljøvenlige forhold:
Planter uden genteknologi, med naturlige gødninger, kemikalier / pesticider er forbudt, lav vandforbrug nødvendigt (mod konventionel dyrkning) ingen behandling af de organiske bomuldsfibre efter høst og uden klor. brug af organiske bomuldsmaterialer, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder inden for tekstilindustrien og er certificeret økologiske - fra anlægget til farvning af stoffet

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 21 x 4 x 33 cm
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Vask separat uden skyllemiddel, pletfjerner eller andre tilsætningsstoffer.
Tørring ved lav temperatur."

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Kaloo ® Petit s Pas - sutteklud kaninrosa
5
21 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Kaloo ® Petit s Pas - sutteklud kaninrosa
Kaloo ® Petit s Pas - sutteklud kaninrosa
Vejl. pris¹ 186 kr
142 kr