"Kaloo Les Amis gyngehest ""Isbjørn"""

"Kaloo Les Amis gyngehest ""Isbjørn"""


Variant:
  • "Kaloo Les Amis gyngehest ""Isbjørn"""
  • Kaloo Les Amis Gyngehest- Æsel

Pris
812 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A276566

EAN: 4895029636646

"Kaloo Les Amis gyngehest ""Isbjørn"""
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde isbjørn lavet af fluffy-blødt materiale i snehvidt look med hans broderede ansigt er meget sød, den vedhæftede rygskal i cremehvid sikrer en god pasform til barnet og opbevaringsområderne for fødderne og håndtagene lavet af lakeret træ giver ekstra sikkerhed, når du gynger.

Kaloo Les Amis er den kærlige kollektion med udvalgte figurer og især bløde materialer. Hvert dyr giver en blød følelse af nærhed og sammenhæng. Kaloo Les Amis - en trofast ledsager gennem de første leveår og et ømt bevis på kærlighed til dit barn. Hver karakter er en speciel personlighed - ligesom dit barn - og dermed et symbol på ægte kærlighed og hengivenhed. De klassiske tørklæder i lyseblå med broderi understreger den specielle eksklusivitet på denne linje.

Detaljer:
  • Størrelse: ca. 55 cm x 22 cm x 47 cm
  • Materiale: træ, plys
  • Alder: fra 12 måneder

OBS!
Brug kun under opsyn af en voksen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

"Kaloo Les Amis gyngehest ""Isbjørn"""
812 kr