🌞 Sommerrabatter til dig!
🌞 Sommerrabatter til dig!
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Käthe Kruse Kruselings, Vera Deluxe sæt
p.t. udsolgt

Käthe Kruse Kruselings, Vera Deluxe sæt


Variant:

Pris
375 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A248264

EAN: 4030936269970

Käthe Kruse Kruselings, Vera Deluxe sæt
Jeg er Vera fra Paris, Frankrig og min drøm er at blive en god ballerina. Med mit magiske gymnastikbånd kan jeg lave magiske figurer i luften.

Vera har blond hår og blå øjne. Hun har en rosa kjole, snørresko, vinger og hendes magiske gymnastikbånd. Hendes hverdagstøj består af en t-shirt, nederdel, ballarinasko og en kattetaske. Hun har en børste til håret. Dukken er af kvalitets vinyl med bevægelige led og virkelighedsnære glasøjne.

Detaljer:
  • Sættet består af: Kruselings-dukke i magisk outfit med tilbehør og hverdagstøj
  • Størrelse: 23 cm
  • Vinylkrop
  • Med bevægelige led
  • Med virkelighedsnære øjne
  • Alder: fra 3 år

Advarsel!
Små dele - kvælningsfare. Ikke egnet for børn under 3 år. Fjen venligst hele emballagen inden dit barn leger med den. Husk at gemme manualen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers