Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Käthe Kruse dukkebæretaske enhjørning
p.t. udsolgt
Pris
162 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A248223

EAN: 4030936278231

Käthe Kruse dukkebæretaske enhjørning
Uanset om den bruges som seng eller som bæretaske er en hver dukkemor godt rustet med denne bæretaske. Den er af bomuld, trykt med enhjørninger og med glitterstjerner. Begge bærehåndtag har den ideelle længde og en oprimal pasform til små hænder. En hver dukke ligger godt og trykt og kan tages med overalt.

Detaljer:
  • Størrelse: 18 x 35 cm
  • Rengøring: Vaskes ved 40° C
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år Kvlæningsfare og fare for strangulering - langt kabel.
Dette er et legetøj og egner sig ikke til at bære børn. Fjern emballagen inklusiv fastgørelsesmateriale før du giver legetøjet til dit barn. Husk at gemme manualen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller