Käthe Kruse Baby Schatzi blå, 28 cm

Käthe Kruse Baby Schatzi blå, 28 cm


Vejl. pris¹
261 kr
Pris
249 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248119

EAN: 4030936277531

Käthe Kruse Baby Schatzi blå, 28 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby Schatzi blå med hendes 28 cm er den ideelle dukke til små børns hænder. Blødt fyldt med polyesterwadding til kos og kos. Med hendes stribede krop lavet af bomuldstrøje, den spidse hætte lavet af blå velour og det stiplede tørklæde dukken er velegnet til børn fra 0 måneder. >
 • Størrelse: 28 cm
 • Materiale: påfyldning af polyesterwad
 • Rengøring: skånsom vask ved 30 ° C
 • Alder: fra 0 måneder
  agtelse
  Fjern emballagen, inklusive fastgørelsesmaterialet, inden du giver legetøjet til dit barn. Opbevar disse oplysninger på et sikkert sted.
 • Sponsoreret

  product_detail_ad

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topsellers

  Käthe Kruse Baby Schatzi blå, 28 cm
  Käthe Kruse Baby Schatzi blå, 28 cm
  Vejl. pris¹ 261 kr
  249 kr