JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra blå
JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra blå
Størrelsesguide
Variant:
 • JULIUS ZÖLLNER Terra elfenbenssovepose
 • JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra blå
 • JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra grå
 • JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra dusty rose

Vejl. pris¹
372 kr
Pris
351 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302118

JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Terra-kollektionens musselinstof er vidunderligt blødt men også absorberende og køler derfor om sommeren og opvarmes om vinteren. Dens hygge gør muslin til det perfekte materiale til babytekstiler!

Den lette sommersovepose lavet af blød bomuldselin er perfekt til varme sommernætter. Det åndbare materiale holder babyen varm og varm og undgår at svede eller slappe af. Den skjulte lynlås ser ikke kun godt ud, den beskytter også mod kulde og er skånsom mod huden.

Produktdetaljer
 • TOG-værdi: 0,5
 • Med robust, midterste lynlås
 • Bred form til masser af benplads
 • Testet for skadelige stoffer i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX® (test nr. S07-0691 HOHENSTEIN HTTI )
 • Fremstillet i Tyskland
Plejeoplysninger:
 • Materiale: 100% muslin bomuld.
 • Vaskbar op til 40 ° C
 • Velegnet til tørretumbler (blid cyklus)

Babyens sovepose skal passe så tæt som muligt og sidde tæt i skulderområdet.
Der skal være mindst 10 cm mellemrum mellem fødderne og soveposens nederste kant.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
205 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra blå
5
24 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 21
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra blå
JULIUS ZÖLLNER Sovepose Terra blå
Vejl. pris¹ 372 kr
351 kr