JULIUS ZÖLLNER Sengesæt Bjørn 100 x 135 cm

JULIUS ZÖLLNER Sengesæt Bjørn 100 x 135 cm


  • JULIUS ZÖLLNER Sengetøj 100 x 135 cm lille ugle lyserød
  • JULIUS ZÖLLNER Sengetøj 100 x 135 cm lille ugle blå

229 kr
Pris
221 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A086476

EAN: 4009250603302

JULIUS ZÖLLNER Sengesæt Bjørn 100 x 135 cm
ZÖLLNER sengetøj

Mærkevare fra firmaet Zöllner
Dette fortryllende sengetøjssæt fungere som blikfang i ethvert børneværelse! Mærkekvalitet fra Zöllner Takket være sin diskrete farve og charmerende udseende, fængsler dette design med sin enkle elegance. I størrelsen 100/135 og 40/60 cm, bestående af ren bomuld, og kan vaskes ved 60°C og komme i tørretumbleren Din baby er garanteret sikkerhed og velbefindende på grund af den producenten Julius Zöllners grundighed.
Leveringen inkluderer:
Pude 40 x 60 cm
Sengetøj 100 x 135 cm

Tilbehør

Pris
226 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topseller

JULIUS ZÖLLNER Sengesæt Bjørn 100 x 135 cm
229 kr
221 kr