App exclusive: 30% Mode Outlet
App exclusive: 30% Mode Outlet
Kun i dag
APP6F1626
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
JULIUS ZÖLLNER Nest slange Terra elfenbenJULIUS ZÖLLNER Nest slange Terra elfenben

Pris
198 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien JZ Terra Mix & Match

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301209

EAN: 4009250084682

JULIUS ZÖLLNER Nest slange Terra elfenben
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Muslin-stoffet i terrakottakollektionen er vidunderligt blødt, men også absorberende og køler derfor om sommeren og opvarmes om vinteren. Dens hygge gør muslin til det perfekte materiale til babytekstiler!

Denne smukke nestende slange lavet af bomuldsdyr er en alsidig tigerhovedbeskyttelse. Uden bånd og derfor velegnet til alle typer barnesenge.

Produktdetaljer
 • Længde: 180 cm
 • diameter: 14 cm
 • testet for skadelige stoffer i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX® (test nr. S07-0691 HOHENSTEIN HTTI)
 • Fremstillet i Tyskland
Pleje detaljer:
 • Materiale: 100% muslin bomuld.
 • Fyld: 100% polyester fleece
 • Kan vaskes op til 40 ° C
 • Tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - JULIUS ZÖLLNER Nest slange Terra elfenben
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
63 Bedømmelse
 
49
 
10
 
3
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Nest slange Terra elfenben
198 kr