JULIUS ZÖLLNER Madras Soft Cube 70 x 140 cmJULIUS ZÖLLNER Madras Soft Cube 70 x 140 cm

JULIUS ZÖLLNER Madras Soft Cube 70 x 140 cm


955 kr
Pris
755 kr
Fri fragt
Du sparer
200 kr-21%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A189574

JULIUS ZÖLLNER Madras Soft Cube 70 x 140 cm
Behagelig babymadras fra Julius Zöllner, som sørger for en komfortabel og rolig søvn.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x længde x højde 70 x 140 x 9 cm
 • Materiale babyside: Koldskum med bølgeprofil
 • Madras børneside: Koldskum med terningeprofil
 • En baby- og småbarnsside sørger for en optimal komfort til de små.
 • Doppelt luftcirkulation: bølgeprofilet på overside, vertikale luftkanaler samt terningestruktur
 • Matriale betræk: Baby Fresh & Dry (31 % bomuld, 69 % polyester)
 • Aftageligt samt vaskbart betræk
 • Rengøring: vaskbar op til 60°C (skånvask)
 • Egnet til allergier
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 -Nr. S07-0696 i FI Hohenstein
 • Made in Germany
Materiale:
 • Koldskum
  Premiummateriale til madrasser. Koldskum er porøst og derfor åndbarr og lettere end andre skum. Desuden er koldskum kendetegnet ved høj styrke, lang holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenlig og specielt velegnet til allergikere.

 • Baby Fresh & Dry
  Intelligent funktionsmateriale, som er særdeles fugtighedsregulerende. Et fugtighedsregulerende materiale reducerer fare for dannelse af skimmel. Fresh & Dry sørger for at materialet tørrer hurtigere og optimerer soveklimaet. Aftageligt samt vaskbart betræk ved 60°C.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topseller

JULIUS ZÖLLNER Madras Soft Cube 70 x 140 cm
955 kr
755 kr
Top mærker