Erstatningsforslag til udsolgte produkter

JULIUS ZÖLLNER Madras Jona 70 x 140 cm
p.t. udsolgt

JULIUS ZÖLLNER Madras Jona 70 x 140 cmPris
1.116 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327586

EAN: 4009250310248

JULIUS ZÖLLNER Madras Jona 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Baby madras med to lag
 • En mediumblød babyside af koldt skum med lurprofil
 • En stabil småbørnsside af koldt skum
 • Det åbenporede koldskum med dvaleprofil på overfladen og de lodrette ventilationskanaler sikrer et perfekt soveklima
 • De træfsikre langsgående kanter giver sikkerhed ved de første forsøg på at stå op
 • Aftageligt og delbart betræk af åndbart BABY FRESH & DRY funktionelt stof
 • Velegnet fra 0 til 5 år
 • Madrassen er testet for skadelige stoffer og fremstillet i overensstemmelse med EU's sikkerhedsstandard DIN EN 16890:2017
 • Alle materialer er testet i henhold til Standard 100 af OEKO-TEX® (produktklasse baby og småbørn)
 • Fremstillet i Tyskland
Dimensioner og vægt:
 • 70 x 140 x 10 cm (højde x bredde x dybde).
 • Samlet højde: ca. 10 cm
Materiale og pleje:
 • Madraskerne er fremstillet af koldt skum af høj kvalitet
 • Materiale dækker Baby Fresh & Dry: 31% bomuld, 69% polyester
 • Betrækket kan vaskes ved op til 60 °C, egnet til tørretumbler
Materialeforklaring:
 • Koldt skum
  Råmaterialer af høj kvalitet og høj punktelasticitet gør koldskum til et førsteklasses materiale til madrasser. Koldskum er åbenporet og derfor mere luftgennemtrængelig, dvs. mere åndbar og lettere, end andre skumtyper. Desuden er det kendetegnet ved høj modstandsdygtighed, holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenligt og særligt velegnet til allergikere.
 • Funktionelt betræk Baby Fresh & Dry
  Dette funktionelle materiale er et meget vaskbart og hygiejnisk betræksmateriale til madrasser. På grund af materialesammensætningen har den gode klimatiske og varmeudlignende egenskaber.
Inkluderet i leveringen:
 • 1 x Madras Julius Zöllner

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topsellers